Ünlü menajer Ayşe Barım'ın sahibi olduğu ID İletişim'de büyük bir ayrılık dalgası yaşanıyor. Gezi Parkı davası kapsamında "hükümeti devirmeye teşebbüs" suçlamasıyla tutuklanan Barım'ın şirketinden, birçok oyuncunun ayrılmak istediği gündemde. Birçok oyuncunun yeni menajer arayışı sürmeye devam ettiği de iddialar arasında.
Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre, sektörde oldukça güçlü bir konumda bulunan ID İletişim'in diğer ünlü oyuncularıyla da yollarını ayırmaya hazırlandığı iddia ediliyor.
Şirketin temsil ettiği isimler arasında Pınar Deniz, Birce Akalay, Aslı Enver, Hande Erçel, Halit Ergenç, Merve Dizdar ve Hazal Kaya gibi önemli oyuncular bulunuyor. İddialara göre, sözleşme süresi dolan birçok ünlü isim yeni menajer arayışına başladı ve önümüzdeki dönemde şirketle yollarını tamamen ayırabilir. Gelişmelerin ardından ID İletişim'in geleceği konusunda çeşitli söylentiler ortaya çıktı. Şirkete kayyum atanacağı yönündeki iddialar gündeme gelirken, Barım'ın tutuklanmasının ardından şirketin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.
SORUŞTURMA SÜRECİ
Menajerlik sektöründe yıllardır güçlü bir konumda olan Ayşe Barım, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında Gezi Parkı olaylarına katıldığı iddiasıyla gözaltına alınmış ve ardından tutuklanmıştı.
Savcılık tarafından hazırlanan dosyada, Barım'ın Gezi Parkı eylemlerinin organizatörlerinden biri olduğu ve "hükümeti devirmeye teşebbüs" suçlamasıyla yargılandığı belirtilmişti. Bu gelişmelerin ardından ID İletişim'deki ünlü oyuncuların durumları da tartışma konusu oldu.
Şirkete bağlı isimlerin menajer değişikliğine gitmeye hazırlandığı öne sürülürken, sektör temsilcileri bu durumun uzun vadede ID İletişim'i ciddi şekilde etkileyebileceğini düşünüyor.