Alişan ve Buse Varol 2018 yılında Beşiktaş'ta düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Çocuklara olan ilgisiyle bilinen çift evlendikten bir yıl sonra 13 Şubat 2019'da oğullarını kavuştu. İlk kez bebek heyecanı yaşayan ikili oğullarına Burak adını verdi.
Çift 6 Şubat'ta da ikinci kez bebek heyecanı yaşadı. Kızı Eliz'i dünyaya getiren Buse Varol, dün Instagram hesabından takipçileriyle soru cevap yaptı.
Çocuklara ilgisiyle bilinen ünlü çiftten Buse Varol, üçüncü çocuğu düşündüklerini dile getirdi.
Sağlıklı bir hamilelik geçiren Varol, kızı Eliz'i 3.755 kg ile dünyaya getirdi. Kızının beslenmesine de dikkat eden yeni anne hem emzirme hem de süt sağma yöntemiyle bu süreci geçirdiğini belirtti.
Bütün zamanını çocuklarına ve ailesine ayıran Varol, ev de pişen yemekleri de kendisinin yaptığını söyledi.
İşte Buse Varol'un diğer sorulara verdiği yanıtlar...