ATV'nin ve dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar yaşandı. Kim Milyoner Olmak İster'e Almanya'dan katılan Hamide Tanır isimli yarışmacı hem hikayesi, hem de farklı tarzıyla başta Kenan İmirzalıoğlu olmak üzere herkesin dikkatini çekti. Başarılı bir performans sergileyen yarışmacı, ikinci baraj sorusuna kadar ulaştı. Yarışmacı adım adım 1 milyonluk soruya kadar yaklaşırken 9'uncu soruda çekilme kararı aldı. Yarışmacı 8'inci soruda karşısına çıkan soru karşısında şaşırdı. Hamide Tanır isimli yarışmacının ünlü sunucuyla girdiği diyalog ise güldürdü. İşte ayrıntılar!
ATV'nin ve Türkiye'nin en çok izlenilen ve beğenilen yarışma programlarından 'Kim Milyoner Olmak İster' her hafta olduğu gibi bu hafta Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla izleyicilerin karşısına çıktı.
Haftada iki gün izleyicilerle buluşan 'Kim Milyoner Olmak İster'de bu hafta yine yarışmacıların başarılı performansları yer aldı.
Yarışmaya Almanya'dan katılan Hamide Tanır, farklı tarzı ve hayat hikayesiyle hem seyircileri, hem de ünlü sunucuyu kendisine hayran bıraktı.