Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de hafta sonunda Kayserispor'u mağlup etmesinin ardından şampiyonluğunu ilan edecek.
HEDEF İKİ KUPA
Sarı-kırmızılılar, hafta içinde oynayacağı kupa mesaisinde ise Trabzonspor'u geçerek, çifte şampiyonluğun hesaplarını yapıyor.
Öte yandan Galatasaray'ın kiralık yıldızı Victor Osimhen'de flaş bir gelişme yaşandı.
CİMBOM BEKLEMEYE BAŞLADI
Sarı-kırmızılı yönetim, 66 milyonluk Euro'luk (9 milyonu devre arası verildi) teklifini Napoli'ye sundu ve beklemeye geçti.
Napoli, Galatasaray'ın 3 taksit halindeki bu teklife sıcak bakıyor. Bir diğer yandan Cimbom golcü oyuncu için ise yıllık 13 milyon Euro ödemeyi planlıyor.
OSIMHEN ZAMAN İSTEDİ
Avrupa'nın dev kulüpleriyle görüşmeler yaptığı öğrenilen Osimhen'in Galatasaray cephesinden zaman istediği belirtildi.
26 yaşındaki yıldız devam etmek istemezse teknik heyet ve yönetim, Mauro Icardi ve Alvaro Morata ikilisi ile yetinmeyi düşünmüyor.
B PLANI HAZIRLANDI
Galatasaray, Osimhen'den olumsuz haber geldiği taktirde mutlaka o bölgeye üst düzey bir isim almayı düşünüyor.