Süper Lig'de lider konumda bulunan Galatasaray'da önümüzdeki sezonun kadro çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Sarı-kırmızılılar, Bayern Münih'e sattığı Sacha Boey'un ardından sağ bek bölgesi için Lens'ten Przemysław Frankowski'yi kiralamıştı.
Cimbom'da bonservisinin alınıp alınmayacağı henüz belirsiz olan Frankowski, performansıyla şu ana kadar tam olarak istenileni veremedi.
Öte yandan, Bayern Münih ile yollarını ayıracağı söylenen Sacha Boey'un Galatasaray'a geri döneceği son günlerde sıkça konuşuluyordu.
SACHA BOEY İÇİN RESMİ AÇIKLAMA
Bayern Münih Sportif Direktörü Max Eberl, Sacha Boey'la ilgili çıkan Galatasaray iddialarına cevap verdi.
"GALATASARAY'DAN ÇAĞRI GELMEDİ"
Fabrizio Romano'nun haberine göre; Eberl, "Sacha Boey için ne Türkiye'den ne de Galatasaray'dan bir çağrı gelmedi. Yazın ne olacağını sakin bir şekilde konuşacağız." dedi.
Diğer yandan Alman basınında yer alan haberlerde Bayern Münih'in Sacha Boey için ödediği 30 milyon Euro'yu geri almayı pek olası görmediği aktarıldı.
18 MİLYON EURO'YA SATILACAK İDDİASI
Oyuncunun an itibarıyla değerinin 18 milyon Euro olduğu hatırlatılırken, Boey'i bu civarda bir rakama satmaktan mutluluk duyacağı ifade edildi.
REKOR BEDELLE TRANSFER OLDU
Galatasaray, Sacha Boey'u sezon başında 30 milyon Euro bedelle Bayern Münih'e satmıştı.
FORMASINDAN UZAK KALDI
Boey, Bayern Münih'e transfer olduktan kısa süre sonra yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalmıştı.
SAKATLIKLAR PEŞİNİ BIRAKMADI
Sakatlığının ardından düzenli forma şansı bulmakta zorlanan 24 yaşındaki sağ bek oyuncusu, tam 32 maç kaçırdı.
SADECE 14 MAÇA ÇIKTI
Sacha Boey bu sezon Bayern Münih'te toplam 14 maçta süre aldı ve 585 dakika sahada kalıp, 2 asistlik performans sergiledi.
SÖZLEŞMESİ 2028'E KADAR
Transfermarkt verilerine göre, 18 milyon Euro değeri olan yıldız futbolcunun Bayern Münih ile olan sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.