Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında sahasında Göztepe ile karşı karşıya geldi. Kartal, zorlu maçtan 3-1 mağlup ayrıldı ve kupaya veda etti.
Siyah-beyazlı takımın mağlup olduğu maçı SABAH Spor yazarları Ali Gültiken ve Mustafa Çulcu yorumladı. Eski hakem Mustafa Çulcu, hakem kararlarıyla ilgili flaş ifadeler kullandı.
ALİ GÜLTİKEN: RAFA VE FERNADES İLE BU KADAR
"Oyun başlangıcının umutlu oldugu, ama bitişinin büyük bir hayal kırıklığıyla neticelendiği kara bir geceyi Beşiktaş bir kez daha yaşadı.
Oyun dışında Tayyip Talha'nın atıldığı zamana kadar olan süreçte sahadaki işleyiş ve oyun kontrolü Beşiktaş'tan yanaydı. 10 kişiden sonra doğal olarak bütün dengeler değişti.
Özellikle ikinci yarı maçın dakikaları uzadıkça Göztepe, oyun hakimiyetini istediği noktaya getirdi. Bulduğu gollerle de turu cebine koydu. Santrafor olarak transfer edilen ve Beşiktaş'a 3 gol atan Romulo, diğer tarafta Beşiktaş santrforla mı oynamalı yoksa santrforsuz mu oynamalı tartışmalarının Beşiktaş'ı getirdiği üzücü nokta.