Trabzon'un Akçabaat ilçesinde 13 Ağustos 2011 tarihinde kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınmayan Süleyman Demir'in kaybolmasıyla ilgili olayda yeni bir gelişme yaşandı.
Süleyman Demir'in oğlu Mevlüt, şaibeli cinayeti aydınlatmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.
Mevlüt, babasının katilinin annesi ve ağabeyi Hızır olduğunu iddia etti.
ANNE, OĞLUNUN İDDİALARINI YALANLADI
Anne Ümmühan Demir, oğlunun iddialarını reddederek, eşinin gelen bir telefon üzerine evden ayrıldığını ve bir daha dönmediğini ifade etti. Demir'in oğlu Hızır ile arasının açık olduğu da öne sürüldü. Ümmühan Hanım bu sözleri de yalanladı.
EŞİNİN KIYAFETLERİNİ YAKTI
Hızır ise askere gitmeden önce babası ile arasının açık olduğunu doğruladı. Yayında Ümmühan Demir'in eşinin kıyafetlerini yaktığı da ortaya çıktı.
"NEREDEN ARAYACAK SENİ? MEZARDAN MI?"
Daha sonra programa çıkmayan Ümmühan Demir, "Yeter artık onu çok aradım. Takatim kalmadı. O beni arasın" diyerek ilginç bir açıklamada bulundu. Anlı, bu sözlere "Nereden arayacak seni? Mezardan mı?" şeklinde yanıt verdi.
Süleyman Demir cinayeti 14 yıl sonra Müge Anlı'da çözüldü | Video