Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kaybolan Çiçekler

Pazartesi sabahı, FOX ekranlarında yeni bir gündüz kuşağı reality show programı başladı: 'Kaybolan Çiçekler'... Ekran deneyimine, vizyonuna, sağ duyusuna ve sunuculuk yeteneğine her zaman güvendiğim İnci Ertuğrul'u yeniden karşımda bulduğuma sevindim. Ama yurdum insanı adına üzüldüm. Çünkü, memlekette çocuklarımızın nasıl istismar edildiği, nasıl gerçek ailelerinin elinden alınıp bilinmez yaşamlara sürüklendiği, nasıl taciz ve tecavüz tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı gerçeği bir tokat gibi yüzümüze çarptı. Çocuk yapıyor ama onlara sahip çıkamıyoruz.
Kimi zaman kendi ihmalimiz, kimi zaman kötü niyetli vicdansızların maharetiyle çiçeklerimizi solduruyoruz. Bir ülke düşünün ki; kaybolan çocukları, başlı başına bir günlük program konusu olabiliyor. Yapımcıları, haftanın beş günü, üçer saat boyunca yayın yapacak 'malzemeyi' hem de fazlasıyla bulabiliyor. Yazık ki ne yazık...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA