Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Reality zor zanaat

Türkiye'de reality şov programı sunmak için insanda çelik gibi sinir olması lazım. Bu nedenle yıllardır milletin derdiyle dertlenen Müge Anlı'nın nasıl kalp ve ruh sağlığını koruduğuna hayret ediyorum.
(Aman nazar değmesin) Beyaz TV'de 'Yalçın Abi' adlı reality programını sunmaya başlayan Yalçın Çakır'ın ise daha birinci ay dolmadan kalbi tekledi. Geçen hafta program sırasında fenalaşan sevgili dostum Çakır, acilen hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı. Belli ki bunca derdi yüklenmek, Yalçın gibi hassas bünyeleri zorluyor.
Bu vesile ile kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Yalçın Çakır'ın hastanedeki acil servis görüntüleri ise bazı haber sitelerinde yayınlandı.
Hem de üzerine 'sitenin kaşesi' basılarak 'iftiharla' okura sunuldu. İyi de güzel kardeşlerim; bir insanın sedye üzerinde, fanilası sıyrılmış halde, yüzünde oksijen maskesi, vücuduna yapıştırılmış kablolarla o en savunmasız, en mahrem anını paylaşmak(!) size ne kazandırdı, söyler misiniz? Hiç Yalçın'ın ve ailesinin yerine koydunuz mu kendinizi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA