Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Öbür yanağımızı uzatıyoruz

Adamlar bu ülkeyi işgale kalkışan hainleri bize iade etmiyor. Dahası, içlerinden birine iltica hakkı tanıyor. Ege'nin tartışmalı kayalıklarına Yunan bayrağı dikiyor. Yetinmiyor, milli savunma bakanları çıkıp "Sıkıysa gelin alın!" diye zırvalıyor. Uluslararası tur düzenleyen yolcu gemilerinin Ege ve Akdeniz turlarında Türk limanlarına uğramalarını engelleyip Türk turizmine adı konulmamış bir ambargo uyguluyorlar.
Peki biz ne yapıyoruz? Daha Kaş'ı, Ayder Yaylası'nı, Nemrut'u görmeden, yaz-kış akın akın Yunan adalarına tatile gidiyoruz. Rakamlar geçen gün açıklandı. 2017 yılında Yunan adalarına 500 binden fazla Türk turist gidip milyon dolarlar bırakmış. Önümüzdeki yıl bu sayının 800 bine çıkması bekleniyormuş. Yunanistan'ın içine düştüğü ekonomik darboğazdan kurtulmasında adalara hücum eden Türk turistlerin katkısı büyükmüş!
İçimden final cümlesi yazmak gelmiyor. Bu boşluğu siz doldurun lütfen...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA