Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ağzına sağlık Osman Baba

atv'nin hayat dersleriyle dolu dizisi Sen Anlat Karadeniz'de Osman Baba'nın nasihatlerine bayılıyorum. Bilge cami imamı, bu kez de kıskançlık yüzünden araları bozulan Nefes ile Tahir'i karşısına alıp hepimize ders olması gereken şu sözleri söyledi:
"Şu kapıdan kim çıkarsa çıksın, gideni kırgın uğurlamayın. Ne küs uyuyun, ne de kırgın ayrılın. Kimin uyanacağı, kimin uyanmayacağı belli değil.
Bu kapıdan çıkan, acaba geri gelebilecek mi? Geldiğinde, bıraktığını bulabilecek mi, bu da belli değil. Kırgınlığınızı ertelemek için her türlü bahaneye sarılın. Sevginizi belli etmek için de hiçbir fırsatı kaçırmayın. Çünkü birini sevmek de, birileri tarafından sevilmek de kabul edilmiş bir duadır.
Anlaşıldı mı? Ben şimdi kapıdayım, sizleri Allah'a emanet ediyorum. (Nefes'e dönerek) Bak kızım, sen şimdi kocanı güler yüzle uğurla, akşam geldiğinde ensesinde istediğin kadar boza pişirebilirsin. (Gülerek) O da lazım..." Evli çiftlere tavsiyem, bu sözleri kesip evin bir köşesine iliştirmeleri...
Bu arada tam kötülükler prensi Vedat'tan kurtulduk derken, bu kez de Hazan'ın babası Genco, bizim Kaleli Ailesi'nin başına dert olacağa benziyor.
Genco'yu canlandıran Uğur Çavuşoğlu'nun ise altyapısı son derece sağlam, etkileyici oyunculuğuyla diziye büyük bir heyecan ve dinamizm katacağını öngörmek hiç de zor değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA