Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyal medyada iftiraya uğradı

Önceki gün sosyal medyada yine aslı astarı olmayan bir terör tehdidi uyarısı dolaştı. Bilginin kaynağı olarak da Hülya Biren gösterildi.
Monako Prensi'nin şirketi SBM'in Türkiye-Ortadoğu Temsilcisi ve Premium Müşteri İlişkileri Başkanı olan Biren'e de bu bilginin Fransız Konsolosluğu'ndan geldiği iddia ediliyordu!
Hülya Hanım'ın bununla uzaktan yakından hiçbir ilgisi yokmuş. O yüzden de hemen sosyal medya hesabından bir açıklama yapıp "Bir deli kuyuya taş atmış, bin akıllı çıkaramamış. Yalan yanlış bir şekilde adımı kullanıp yalan haber yapıp yayan kişiyi savcılığa vereceğim. Bu haberle hiçbir ilgim ve bilgim yoktur" dedi. İftiracıların kurbanı Hülya Biren'e büyük geçmiş olsun.

Monako Prensi Albert II, Hülya Biren'i, sekiz yıldır yürüttüğü görevindeki başarısından dolayı Ekim ayında SBM Premium Müşteri İlişkileri Başkanı yapmıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA