Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Ailenin reisi bizim hanım

Bugün pazar, yani Şahan Gökbakar'ın yeni filmi 'Recep İvedik 5'i izleme günü... Biraz kıkırdamaya hepimizin ihtiyacı var. Ama benim asıl mevzum; Şahan'ın gala sonrası basında çıkan fotoğrafları ve açıklamaları... Eşinin yanında otururken verdiği poza bakın lütfen... Büyük büyükannelerimizin evlerinin salonunda asılıdır hani, varaklı çerçevenin içindeki aile fotoğrafı... 'Ailenin reisi bizim hanım' mesajı verir, dengeleri gösterir. Belli ki, Gökbakarlar'ın evinde Selin'in sözünden çıkılmıyor... Şahan'ın yaptığı açıklamalar da bunu ispatlar nitelikte. Eşi için "Benim uğurum" diyor, gişe başarısında Selin'e duyduğu sevgi ve inancın etkisi olacağına inanıyor. Ardından bir ay sonra dünyaya gelecek kızından bahsediyor. Duygusal sözler ve yüzünde mutlu bir ifade...
Şahan'ın hal ve tavrını çok ama çok sevdim. O mutlu ailenin kapısını çalıp evde bir koltuğa yayılasım geldi. Nerede bu mutlu pozlar, nerede? Etraftaki evli çiftlerin ego savaşları gözlerinden okunuyorken, bu bana çok saf ve temiz geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA