Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Artık erken saatte kopmaya başlıyoruz

Kışlık mekanlar, geçen hafta tam olarak açıldı. Piyasaya göz attığınızda; sabaha kadar dans edilebilen tek gece kulübünün Harbiye'deki Klein olduğunu görüyoruz. Eskiden gidilecek onca mekan varken, şimdi teke düşmesi ilginç. Bunun sebebi; yemekli eğlence mekanlarının sayısının artması ve kopmacaların erken saatlere çekilmesi. Artık saat 22.00'de hoplamalar zıplamalar başlıyor. Hatırlar mısınız; eskiden kulübe gitmek için saat 01.00'e kadar beklerdik.

Hafta sonunun en panik atak mevzusu; ABD Büyükelçiliği'nin Türkiye'den vize başvurularını süresiz durdurmasıydı. Sohbetlerde birbirimize en çok sorduğumuz soru şuydu: Acaba kaç yıl Amerika vizem kaldı? Ya bir daha alamazsam? Bakalım bu kararın ardından neler yaşanacak, zamanla göreceğiz...

Soho House'un 31 numaralı odasındayız... Oda servisini arayıp sipariş verelim ve pencereden yağmuru izleyelim diyoruz. Ama nafile; oda telefonu çalışmıyor. Resepsiyona inip söyleniyoruz ama anlamsız birkaç açıklama yapılıyor. Bize 'Odanın hangi tarafında telefonla konuşmayı denediniz?' diye soruyorlar. Sonuç: Geceliği 1100 Euro olan odadan yalın ayak çıkıp alt kata inerek sipariş vermek zorunda kalıyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA