Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Beyler direk dansına hazır mısınız?

Hafta sonunun koşuşturmacasından geriye kalanlar burada... Şimdi hızlı bir şehir turu atalım, bakalım neler oldu neler...

Nişantaşı'nda pilates stüdyoları almış başını giderken, adım başı postur düzelten eğitmenler karşınıza çıkarken; şimdilerde pole dance, yani direk dansı yapılan stüdyolar ve eğitmenler çıkmaya başladı. Bedeninin sınırlarını görmek isteyenler, buyurun sizi direğe alalım. 'Nereyi tavsiye edersin?' diyenlere, İstanbul Abdi İpekçi Caddesi üzerinde hizmet veren Pole'u öneririm. Unutmadan, sadece kızlara özel değil, erkekler de şanslarını deneyebilir.

İstanbul'da kebabı ilk fine dining formatı ile etseverlere sunan, Köşebaşı restoranın kurucusu Ali Akkaş'ın oğulları Okan ve Volkan Akkaş, babalarının izinden yürüyüp yeni nesil ocakbaşı Ali Ocakbaşı'nı kurmuştu. Başarılı kardeşler, Amsterdam ve Viyana'dan sonra şimdilerde yeni şubelerini Londra'da açma hazırlığında. Hız kesmeden bir de Mr. Meat adında yeni nesil mahalle kasabı markası yarattılar. İstinye'deki yeni yerlerini keşfedip dry aging tekniği ile hazırlanan porterhouse steak ve club steak'i mutlaka deneyin.



Teşvikiye'deki mekanlardan birinde espressomu ayaküstü içiyorum, o sırada arka tarafımda oturan bir genç adam dikkatimi çekiyor. Akıllı telefonu ile kurduğu düzenek ile canlı yayında bir şeyler anlatıyor. Biraz kulak kabartıyorum ve kendisinin öğrencileri ile yayında olduğunu ve matematik dersi verdiğini görüyorum. Yüzlerce genç, üniversite ve lise matematik hazırlık dersini online olarak kendisinden alıyormuş. Bugüne kadar Teşvikiye/Nişantaşı; moda, trend, yeme-içme bloggerlar'ı ile dolup taşardı. İsminin Behzat Rasuli olduğunu öğrendiğim genç adam, öyle bir ters köşe yaptı ki şaşırdım! Biz ders kitaplarının arasında, kalabalık gruplar halinde öğretmenimizin dizinin dibinde çalışırken yeni nesil evde oturup bu şekilde eğitimini alıyor. Ne kadar şanslılar!

Yeme-içme sektörünün kadın temsilcilerinden Didem Özgen, son olarak karşımıza Bodrum Galen'de çıkmıştı. Türkbükü'nden İstanbul'a dönen Özgen, artık Kuruçeşme'deki Toi isimli mekanın işletme yüzü. Şef İsmet Saz'ın sahibi olduğu mekanın mönüsündeki lezzetleri tadarken, Özgen'in sohbeti ile keyfiniz de gıcır olacak; benden söylemesi.

PİSTLİ EĞLENCE
Teşvikiye'de yarattığı Must isimli mekan ile semtte tutunmayı başaran Ercan Gümüşkaya, söylentilere göre mekanın hemen yanı başındaki başka bir yerde ikinci adresini açmaya hazırlanıyormuş. Müştemilat ismi verilen mekan, adından da anlaşılacağı üzere Must'ın sonrası, yani after dünyası olacak. Yemekli eğlencemizden çıkıp hop yan kapıdaki Müştemilat'ta eğlenecekmişiz.

Ayazağa'da dünyaca ünlü DJ'lerin performans sergileyeceği dev bir gece kulübü açılıyor. İsviçreli yatırımcıların el attığı bu projenin adı da Hypnose Hall olacakmış. 2018'e girmeden açılacak mekan için eğlence sektöründeki başarılı isimlerle görüşülmeye başlanmış. Gece kulüpleri; localı, dans pistli eğlenceler, sanırım hızlı bir geri dönüş yapıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA