Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Toplantı bahanesiyle gece gündüz gezen işadamları

Hafta sonundan geriye kalanlar, sosyal yaşam mevzuları ve dedikoduları merak ediyor musunuz? Olup biten her şey burada, buyrun...

Levent'te Umut Evirgen'in sahibi olduğu La Boucherie'de, haftanın her günü sahneye farklı bir ünlü isim çıkıyor. Emirgan'daki La Boom'un kardeş mekanı olan La Boucherie'de geçtiğimiz perşembe günü Eda-Metin Özülkü sahnedeydi. Ünlü çiftin performansı, yeni nesil popçulara taş çıkaracak cinstendi. Bir saniye bile yerimize oturmadık diyebilirim. Şarkı seçimleri 10 numara beş yıldızdı. Bana inanmıyorsanız, o akşam yan masamızda eğlenen Çağla Şıkel ve arkadaşlarına sorabilirsiniz.


La Boucherie

Zorlu Center'daki Cantinery'de bir grup işadamı, takım elbiseleriyle oturuyor. Yemekler, şaraplar, saatlerce süren sohbetler... Normal şartlarda öğle tatili bir saattir ya, onlar mekanda 2.5 saat kalıyor. Sonra 'Toplantımız var' deyip kalkıyorlar. Bu adamlar, gündüz kuşağı kadınlarına rakip olur mu dersiniz? Bence evet. İşte karşınızda gündüz kuşağı beyleri... Neyse efendim, aradan saatler geçiyor ve aynı adamlar Bebek Lucca'da karşımıza çıkıyor. Yine aynı moddalar; takım elbiseli, kravatlı halleri ve ful işadamı görünümleriyle... Bu adamların olayı bu; toplantı bahanesiyle popüler mekanlarda sosyalleşiyorlar. İstanbul'da bu tarz erkeklere son zamanlarda çok sık rastlıyoruz. Çalışıyormuş gibi yapıyor ve iş bahanesiyle gece gündüz geziyorlar.

Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri hayvan hakları. Her gün yüzlerce hayvan zehirleniyor ve öldürülüyor. Geçtiğimiz günlerde Tanem Sivar, bir caninin iki köpeğini vicdansızca zehirlemesinin ardından sosyal medyada üzüntüsünü paylaştı. Bu paylaşımdan sonra takipçileri Tanem'e destek çıktı. Siz de sessiz kalmayın ve hayvan hakları yasasındaki eksikliklerin giderilmesi için elinizden geleni yapın. Minik dostlarımıza sahip çıkalım.


Tanem Sivar

Bu haftaki yeni dizi tavsiyem; 'Genius'... Aklı kaçık bir adamın hikayesini izlemeye ne dersiniz? İlk olarak 8.2'lik IMDB puanıyla radarıma giren dizi; Einstein'ın başarılarını ve hayatının bilinmeyen noktalarını anlatıyor. Einstein'ın bugüne kadar konuşulmamış, karmaşık ve tutku dolu hayatına tanık olacağınız dizide hayalgücünüzün ötesine geçeceksiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA