Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Üç maymunu oynamazsan ihraç edilirsin!

Müzik meslek birlikleri ile ilgili yazılar karalamaktan o kadar çok sıkıldım ki... Ama öyle gelişmeler yaşanıyor ki, yazmamak olmuyor. MÜYORBİR üyesi Altan Türkoğlu, GÜNAYDIN'ın ortaya çıkardığı, birliğin genel sekreter yardımcısı Bircan Yorulmaz'ın Kobani olayları kapsamında tutuklanmasına sessiz kalan yönetimi eleştirince, disiplin kuruluna sevk edilmişti. Bunun üzerine Türkoğlu, yönetimi terör örgütüyle iltisaklı olmak suçlamasıyla savcılığa şikayet etmişti.

Bu gelişmeler sonrasında MÜYORBİR Haysiyet ve Disiplin Kurulu aldığı kararla Altan Türkoğlu'nu üyelikten ihraç etti. Nasıl bir olay örgüsü anlayabilene aşk olsun! Hiçbir üye yönetimi eleştiremeyecek mi, yorumda bulunamayacak mı? Demek ki üç maymunu oynamazsan sonun bu oluyor; ihraç ediliyorsun. Umarım bir an önce MÜ- YORBİR yönetimi, Haysiyet ve Disiplin Kurulu'ndan çıkan bu ihraç kararı üzerine düzenlemeye gider. Duyduğuma göre Türkoğlu, avukatları ile görüşmeler yapmaya başlamış.

James Bond kadın olabilir mi?


İngiliz aktris Lashana Lynch, Daniel Craig'in James Bond'a son kez hayat vereceği 'No Time to Die' filminde, Bond'un emekliliği sonrası Ajan 007 rolünü canlandırdığını doğruladı. Bu açıklaması hem Bond'un kadın olması, hem de ırkçılıkla ilgili birçok tartışmayı da beraberinde getirdi. Irkçılıkla ilgili tartışmalara girmeye hiç gerek yok ancak kadın ajan Bond hikayesi, ilginç bir proje olmuş.

Ajan 007 kadın olabilir ama bu kadın Bond olamaz bence. 007 bir unvan ama James Bond arabası, içkisi, kıyafeti yani her şeyiyle ikon haline gelmiş maskülen bir karakter... Bond filmleri ticari kaygılı, yüksek gişeli aksiyon filmleridir, sanat filmi değil.

Halbuki...

Konya'daki bir süt fabrikasında kaydedilen ve bir kişinin süt banyosu yaptığı video, hâlâ insanların hafızasında tüm iğrençliği ile yerini koruyor. Görüntüler tazeyken gönlümüze su serpecek bir açıklama geldi.

Meğer süt banyosu yapan kişi, iç çamaşırları ile tankta o pozu verip banyo yapmış. Baştan niye söylemedin ki; biz iç çamaşırların yok diye bu kadar yaygara yapmıştık halbuki!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA