Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu özür kabul edilmez!

Melisa Sağlam'ı tebrik ediyorum; dimdik duruyor, yumuşamıyor, geri adım atmıyor. Çünkü bu konu hiç de özür kabul edilecek, vazgeçilecek, geri adım atılacak bir durum değil.
Melisa Sağlam kimdi? İstanbul Pendik'te 14 Haziran günü minibüsle evine giderken şort giydiği için minibüsteki Ercan Kızıltaş isimli kişinin önce tacizine, sonra da dayağına, yumruğuna maruz kalan üniversite öğrencisi kızımızdı.
'Cinsel saldırı' ve 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik'ten 11 yıla kadar hapsi istenen tutuklu Ercan Kızıltaş hakim karşısına çıkmış ve Melisa'nın kıyafetinden tahrik olduğunu, takıntı yaptığını ve şimdi özür dilediğini söylemiş.
Melisa Sağlam da özrünü asla kabul etmeyeceğini çünkü artık toplu taşıtlara binemediğini, tek başına sokağa çıkamadığını söylemiş.
Tabii ki de bu özür kabul edilmeyecek. Sen benim özgürlüğümü elimden al, beni kıyafetim yüzünden yargıla, taciz et, saldır, yumrukla, sonra da özür dile. Yok canım öyle özür.
En ağır cezayı versinler o adama. Versinler ki diğerlerine ders olsun. Versinler ki Melisa'nın yaşadığı korkuların bedeli ödensin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA