Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kaydırakta şüpheli ölüm

Denizli'nin Buldan ilçesinde yaşayan 5 yaşındaki Mert Kağan Çakır; iddiaya göre, çocuk parkında bulduğu ambalaj naylonunu ip haline getirip bir ucunu kaydırağın korkuluk demirine, diğerini de boynuna bağladı. Ve kaydıraktan kaymak isterken boğularak yaşamını yitirdi.
Mahallenin cami imamı Mücahit Öz, Kağan'ı kaydırakta sırt üstü hareketsiz yatarken görmüş. Öz, ip haline getirilmiş naylonu Kağan'ın boynundan çıkarıp onu hemen hastaneye götürmüş. Ancak zavallı çocuk kurtarılamamış. Eğer iddialar doğruysa, milyonda bir gerçekleşecek bir kazayla karşı karşıyayız.
Bu olayda cevaplanması gereken birçok soru var.
7-8 yaşındaki çocuklar bile ayakkabısını bağlayamazken;
5 yaşındaki Kağan, naylondan ip yapmayı ve o naylon parçalarını kopmayacak derecede sağlam bağlamayı nasıl başardı?
Hadi Kağan düğüm atmayı iyi biliyor diyelim;
5 yaşındaki bir çocuk kendisinin boğulmasına ya da asılmasına neden olacak derecede sağlam bir düğüm atabilir mi? Bir de bu düğümü hem kaydırağın korkuluğuna, hem de de kendi boynuna atıyor...
Kağan, cinayete kurban gitmiş de olabilir. Her olasılık akla getirilmeli.
Polis, mutlaka bu olayı derinlemesine araştırıyordur.
Çocuk parkının etrafında kamera varsa olay çözülür. Eğer kamera kaydı yoksa tam Müge Anlı'lık bir olayla karşı karşıyayız demektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA