Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Çocukları karıştırmayın

Emina-Mustafa Sandal çiftinin ayrılık haberleri, Sırp ve Türk magazin basınını da karşı karşıya getirdi. Sırp magazinciler, ayrılıktan Mustafa Sandal'ı sorumlu tutuyor ve Emina'nın eski aşkı Marko Miskoviç'e döndüğünü iddia ediyor.
Bizim magazinciler ise ayrılığa gerekçe olarak Emina'nın hatalarını gösteriyor. Son olarak Seda Sayan'ın Show TV'deki programında, Emina müsrif harcamalar yaptığı için çiftin ayrıldığı iddia edildi.
Emina da, Mustafa da iyi para kazanıyor. Emina ne kadar müsrif olabilir ki? Ya da Sandal, çocuklarının annesinden 'müsriflik yapıyor' diye ayrılacak kadar cimri mi? Bu iddia bana inandırıcı gelmedi.
Aynı programda, magazin gazetecisi Bilal Özcan, ünlü çiftin oğlu Yaman'ın "Ben eskiden Türk kanı taşıyordum ama artık Sırp kanı taşıyorum" dediğini iddia etti. Özcan bu iddiasını neye dayandırıyor çok merak ettim!
Bence Emina, program ekibine ve Özcan'a dava açmakta haklı. Magazin medyasının bazı yazılı olmayan kuralları vardı. Ünlü bir çift ayrılıyorsa, küçük çocuklar bu işe karıştırılmazdı. Zaten ayrılıklarda en çok zararı onlar görüyor.
Yaman daha 9 yaşında bir çocuk; böyle bir şey söylemiş olabilir mi? Komik olmayın ve küçücük bir çocuğu bu işe karıştırmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA