Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Sorumluluklar yeniden gündemde

Bugün itibariyle yazın resmi olarak başladığını işaret eden Güneş, Yengeç burcuna geçiyor. Bu süreçte anaç duygular, sevmek, şefkat, empati, ilgi çok daha etkin olacak.
Bugün yılın en uzun gününü yaşamakla kalmayacak, mevsim değişimini de yaşayacağız.
Olumlu duyguların artık çok daha baskın olacağı günler yaşarken ailemize, dostlarımıza gösterdiğimiz özen de artacak.
Bu süreçte geçmişimizi daha çok bugünümüze taşırken, aslında izlerinin geçmediğini de fark edebiliriz. Savunmacı yönümüz ön plana çıkarken değerlerimize sahip çıkmak için de elimizden geleni yapacağız. Duygularınızda derin dalgalanmalara hazır mısınız?
Geçmiş günlerin çok daha fazla anılacağı bu süreç duyguların tekrar gözden geçirilmesine neden olurken, pişmanlıklar, keşkeler, yarım kalmış hikayeler tekrar tekrar hatırlatacak, hatta düzeltilmeye çalışılacak.
2016 yılından itibaren boşanmış olan çiftler, tekrar barışmak isteyebilir ve 2018 yılında bazı konuları ve sorumlukları yeniden gündeme getirerek çözüm üretmeye çalışabilirler.
Kişisel hayatımızda sakinlik yer alırken, ülkemizi de çok yakından ilgilendiren günler yaşayacağız.
Haziran ayının 28'inde yaşanacak olan Kirli Dolunay, daha önce yaşadığımız benzer olayların olabileceğini işaret ederken sağduyulu yaklaşımların çok büyük önemi olacak.
Güneş'in Yengeç burcundaki seyri ve bu ay gerçekleşecek olan Kirli Dolunay, yine belli başlı konularda akıl almaz olaylar yaşanması ile bazı konuların geri atıldığını fark ettirecek.
'Peki son iki yıldır Güneş'in Yengeç burcundaki seyri neleri gün yüzüne çıkaracak?' derseniz; öncelikle kadın ve çocuklarla ilgili konularda kendini hatırlatacak diyebilirim.
Peki gün Yengeçler'in günü ise gelin bugün biraz Yengeçler'i ele alalım. Yengeç burcunda doğanlar; araştırmacı ve kendini geliştirmeye yatkın kişilerdir. Kimi zaman yalnızca duyguları ile hareket etmekte bir sakınca görmezler.
Anaç duyguları çok baskındır.
Nostaljiyi ve geçmişi severler.
Yoğun duygular yaşarlar.

ASTROGÜNDEM

Venüs-Mars karşıtlığı Türkiye'nin bankacılık sistemlerinin konuşulmaya başlanacağını işaret ediyor. Kardeşler arasındaki rekabeti de su yüzüne çıkaran Güneş'in Yengeç burcundaki hareketi aile şirketlerini gündeme getirirken, ayrıştıklarını da deşifre edecek. Ekonominin ve siyasetin nabzı en yüksek seviyeye çıkabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA