Mersin'e özgü bir enerji ve vitamin deposu: Cezerye
İKİNCİ KUŞAK ÜRETİCİ
1964 yılından bu yana şekerleme işi ile uğraştıklarını söyleyen Onur Yozgat, "Bize bu meslek babadan geliyor. İş yerimizin 48 yıllık bir geçmişi var. Bizler ikinci kuşak olarak baba mesleğimizi devam ettiriyoruz. En önemli ve revaçta olan ürünümüz cezeryedir. Fıstıklı ve cevizli olmak üzere çeşitlerimiz var. İnsanlar damak tatlarına göre cezerye alabiliyor" dedi.
ÜNÜ MERSİN'İ DE AŞTI
Atom cezerye ve mini cezerye gibi ürün çeşitlerinin olduğunu ifade eden Yozgat, "Dışı ceviz ve fıstık kaplı atom cezeryelerimiz oldukça ilgi görüyor. Lezzetinin yanı sıra vitamin olma özelliği taşıyan bu cezeryeler, sağlığa da yararlı" diyor
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor