Giriş Tarihi: 28.02.2013

Arbella'dan glutensiz ürünler

Türkiye'nin en genç makarna markası Arbella, glutensiz beslenmeye destek vermek amacıyla portföyüne glutensiz ürünler ekledi. Arpa, buğday, çavdar ve yulafta bulunan bitkisel bir protein olan glutene karşı ömür boyu süren tek gıda alerji hastalığı olan 'Çölyak hastalığı'na çözüm üretmek amacıyla yola çıkan Durum Gıda, glutensiz makarnayı, Arbella Plus markası ile üretti. Çölyakla Yaşam Dernekleri ile ortak birçok projeye imza atan Arbella son olarak 'Arbella Plus Glutensiz Beslenmeye Destek' adıyla konuya duyarlı olabilecek tüm paydaşları bir araya getiren organizasyon gerçekleştirdi. Durum Gıda Müdürü Kadir Külahçıoğlu, "Arbella Plus markası ile piyasaya sunduğumuz yeni ürün gamımız sağlıklı tam buğday makarnası, kurutulmuş ve öğütülmüş ıspanak ve domates tozu katkılı eğlenceli üç renkli makarnalar ve özellikle Çölyak hastalarına yönelik üretilmiştir. Çok yakın zamanda Çölyak hastalarına yönelik glutensiz irmiği de ürün portföyümüze katacağımızı müjdeliyoruz" dedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.