Salı 12.03.2013

Konuklara özel ekmek

Adana'nın Pozantı ilçesinde pirzolasıyla ün yapan Tünel Restoran, konuklarını özel ekmekle karşılayarak güzel bir jest yapıyor. İşletmenin sahibi Mehmet Aydın, "Mekanımıza gelen konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle isimlerinin yazılı olduğu ekmekleri kendilerine sunuyor, fotoğraf çektirerek bir anı kalmasını sağlıyoruz" dedi. Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu Başkanı Erhan Özmen, Gaziantep'e giderken uğradığı Tünel Restoran'da adının yazılı olduğu ekmeği görünce önce şaşırdı, sonra sevincini objektiflere yansıttı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.