Son Güncelleme: Cuma 19.04.2013
Defile ve yemek yarışması Turizm Haftası'na renk kattı
Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Yöresel Yemek Yarışması ve defile renkli görüntülere sahne oldu
YABANCI KONUKLAR
Seyhan Oteli Balo Salonu'nda gerçekleştirilen 'Yöresel Yemek Yarışması'nı Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Fransa Büyük Elçisi Laurent Bili ve Dünya Gıda Programı Türkiye Temsilcisi Jean-Yues Lequime de izledi. Yarışmada kadınlar hünerlerini, zeytinyağlı, etli yemekler, hamur işleri ve börekler, pasta ve tatlılar olmak üzere dört kategoride sergiledi.
GURMELER JÜRİ OLDU
Kentin önde gelen otellerinin baş aşçıları ve gurmelerden oluşturulan jüri üyeleri, yarışmacıların yaptıkları yemekleri tattıktan sonra birinci, ikinci ve üçüncüyü belirlerdi. Dereceye girenlere, tam, yarım ve çeyrek Cumhuriyet altını verildi. Ödülleri Vali Coş, Büyükelçi Bili ve Gıda Programı Türkiye Temsilcisi Lequime verdi.
ŞAŞIRTAN BAŞARI
Yarışmaya zeytinyağlı yemekler dalında 2'nci olan 75 yaşındaki Münevver Efe damgasını vurdu. Münevver Efe, önceki yıllarda da yarışmaya katılmış ve dereceye girmişti.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor