Giriş Tarihi: 21.5.2013

Geleceğin şefleri ustalarla buluştu

BİG Chefs önderliğinde yürütülen ve Türk Eğitim Derneği (TED) Okulları'nda okuyan, ağırlıklı burslu öğrencilere hem teori hem de pratikte mutfağı ana hatlarıyla tanıtarak gastronomi kültürüne dair bilgiler vermeyi ve kariyer olarak mutfak sanatlarını seçmelerine teşvik etmeyi amaçlayan 'Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak' projesinin Akdeniz'deki durağı TED Mersin Koleji oldu. TED Mersin Koleji'nden ve TED Adana Bekir Sapmaz Yurdu'ndan seçilen 10 öğrenci gastronomi eğitimi alarak, ustalar eşliğinde birbirinden lezzetli yemekler pişirdi. Geleceğin şefleri başlangıç olarak Minestrone Çorbası, ana yemek olarak Risotto, tatlı olarak Brownie ve aperitif olarak Zeytinli Foccacio yaptı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.