Giriş Tarihi: 4.6.2013

Mado'dan keçi sucuğu

Dondurma markası Kahramanmaraşlı Mado, en düşük kaloriye sahip keçi etinden sucuk yaptı

Kahramanmaraş'ın gıda sektöründeki önemli markası Mado, 2 yıllık fizibilite çalışmalarının ardından, et ürünleri içinde en düşük kalori değerine sahip olan keçi etinden suçuk üretimine başladı. Mado'nun çiftliğinde yetiştirdiği keçilerin eti ve özel baharat ile sarımsak kullanılan yöresel kangal sucular, ilk etapta 150 konsept mağazada satışa sunuldu. Mado Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Kanbur, yıllardır düşündükleri projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Erdal Kanbur "Ahırdağı eteklerindeki bize ait keçi çiftliğinde serbest merada beslediğimiz keçilerin etinden yaptığımız sucuklar, önümüzdeki yıllarda ülke genelinde satılmaya başlayacak. En düşük kolesterole sahip olan et keçi etidir. Hindi göğüs etinde bile kolesterol 65mg/dl iken keçi etindeki kolesterol 57 mg/dm" dedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.