Çarşamba 27.11.2013

Terzi Hülya yufkacı oldu

Kamu destekli kredilerle patron olan kadınlar arasına Adanalı Hülya İşimtekin de girdi. Teknolojiye yenik düşen mesleklerden biri olan terziliği bırakıp yufkacılığa başlayan İşimtekin, KOSGEB kredisiyle ekipman alıp seri üretim imalathanesi kurunca gıda sektöründe hızla yükseldi. 'Asya Köy Yufkası' markasıyla piyasada sağlam bir yer edindi.

KATKI MADDESİ YOK

Kızının adını koyduğu markası için Hadırlı Mahallesi Hadırlı Caddesi'nde üretim yapan Hülya İşimtekin, yufkada un, kepek, su, tuz ve mayadan başka hiçbir katkı maddesi kullanmıyor. İşimtekin, geleneksel damak tadımıza uygun doğal üretimle piyasaya girmek istediğini, ürettiği yufkaların emsallerine göre daha kalın olduğunu belirterek, "Bu kalınlık, yufkanın ekmek ya da sıkma olarak yerken alınan lezzetin daha çok artmasını sağlıyor" dedi

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.