Terzi Hülya yufkacı oldu
KATKI MADDESİ YOK
Kızının adını koyduğu markası için Hadırlı Mahallesi Hadırlı Caddesi'nde üretim yapan Hülya İşimtekin, yufkada un, kepek, su, tuz ve mayadan başka hiçbir katkı maddesi kullanmıyor. İşimtekin, geleneksel damak tadımıza uygun doğal üretimle piyasaya girmek istediğini, ürettiği yufkaların emsallerine göre daha kalın olduğunu belirterek, "Bu kalınlık, yufkanın ekmek ya da sıkma olarak yerken alınan lezzetin daha çok artmasını sağlıyor" dedi
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor