Kebap diyarına döneri sevdirdi
TRABZON'DAN TEREYAĞI GELİYOR
Aziz Altunkaynak, kebap şehri Adana'ya iskenderi sevdirmenin, istikrarı sağlamanın çok zor olduğunu söylüyor. Atabey İskender'in bu istikrarını, kalite ve fiyat istikrarına bağlayan Aziz Altunkaynak, iskenderin sadece etten ibaret olmadığını belirtirken, Bursa'dan özel tava yoğurdu, Trabzon'dan ise tereyağı getirttiklerini, bunların bir bütün olduğunu, ancak bu şekilde Bursa İskender'in ortaya çıktığını vurguluyor. Artık birçok yerde hazır dönerlerin iskender olarak servis edildiğini kaydeden Aziz Altunkaynak, Atabey İskender olarak ise etleri kendilerinin hazırladığını ve meşe kömüründen ateşte nar gibi pişirim yaptıklarını söylüyor.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor