Çarşamba 12.02.2014

Kebap diyarına döneri sevdirdi

1990'da Ahmet Altunkaynak'ın kurduğu, daha sonra ise oğlu Aziz Altunkaynak'ın yönetimini üstlendiği Atabey İskender, döneri Adanalılara sevdirmeyi başardı. Atabey İskender, 24 yıldır kaliteden ödün vermeyen, yenilikçi, etinden tereyağına kadar her şeyin özel olarak hazırlandığı bir mekan olarak tanınıyor.

TRABZON'DAN TEREYAĞI GELİYOR

Aziz Altunkaynak, kebap şehri Adana'ya iskenderi sevdirmenin, istikrarı sağlamanın çok zor olduğunu söylüyor. Atabey İskender'in bu istikrarını, kalite ve fiyat istikrarına bağlayan Aziz Altunkaynak, iskenderin sadece etten ibaret olmadığını belirtirken, Bursa'dan özel tava yoğurdu, Trabzon'dan ise tereyağı getirttiklerini, bunların bir bütün olduğunu, ancak bu şekilde Bursa İskender'in ortaya çıktığını vurguluyor. Artık birçok yerde hazır dönerlerin iskender olarak servis edildiğini kaydeden Aziz Altunkaynak, Atabey İskender olarak ise etleri kendilerinin hazırladığını ve meşe kömüründen ateşte nar gibi pişirim yaptıklarını söylüyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.