Pakfırın'dan ikinci şube
LEZZETİ DAYANILMAZ
Pakyürek ailesinin üretim tecrübesi ile Uğurses ailesinin perakende tecrübesini birleştiren Pakfırın, 2 bin metrekare üretim alanına sahip toplam 10 bin metrekarelik arsa üzerinde kuruldu. Hijyenik ortamda, soğuk zincire uyularak yapılan üretimin her aşamasında gıda güvenliği kontrol altında tutuluyor. Ürünlerde hiçbir koruyucu madde kullanılmıyor. "Lezzeti dayanılmaz, tazeliği tartışılmaz" sloganıyla Adana'dan tüm yurda yayılmayı hedefleyen Pakfırın, lezzet standardizasyonu sayesinde üretim kapasitesi artsa dahi lezzetten asla taviz vermeyeceğini garanti etmekte.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor