Cuma 16.05.2014

MYO'dan en lezzetli şölen

Mersin'in Silifke ilçesinde Selçuk Üniversitesi Silifke-Taşucu Meslek Yüksekokulu'nda, 2'nci Gastronomi Şöleni düzenlendi. Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğretim elemanları ve öğrencilerinin düzenlediği şölende Türkiye'nin 81 ilinin hafızalarda yer eden tatlarından oluşan yaklaşık 250 çeşit yemek ikram edildi. Programın onur konuğu olan dünyaca ünlü yemek kitapları yarışması Gourmand Cookbook Awards tarafından "Selçuklu Mutfağı" isimli eseriyle "Dünyanın En İyi Mutfak Tarihi Kitabı" ödülüne layık görülen Muhammed Ömür Akkor, öğrencilerin hazırladığı sıcak-soğuk yemekler, tatlılar ve hamur işlerinden oluşan ürünleri tek tek tattı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.