Karpuzdaki rekabete Silifke de katıldı
İLK DEFA ERKEN ÇIKARDIK
Silifke'de ilk defa örtü altında karpuz üretimi yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Mithat Erdem, "Karpuz denince akla Adana ve Diyarbakır geliyor. Ancak son yıllarda ürün çeşitliliğini artırmak amacıyla Silifke ilçesi Kurtuluş Mahallesi çiftçilerinin ektikleri örtü altında karpuzlar, hasat edilmeye başlanmasıyla birlikte tezgâhtaki yerlerini alacak. Fiyatı 1,5 lira ile 2 liradan gitmesini bekliyoruz. Örtü altındaki karpuzumuzu yemek isteyen bir daha yemek isteyecek" şeklinde konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor