Salı 22.07.2014

Sahurda mangal keyfi

Özgün yemek kültürü ve farklı damak tadı arayanların ramazanda da uğrak yerlerinden biri olan Gaziantep, sahur saatlerindeki hareketlilik gözlerden kaçmıyor. Gece yarısına doğru hava sıcaklığının düşmesinin de etkisiyle sokaklara çıkan vatandaşlar, sahur saatine kadar kafe, restoran ve ocak başlarında vakit geçiriyor. Mangal kültürünün yoğun olduğu kentte, geceye genellikle kafelerde közde Türk kahvesi ve nargile keyfiyle başlayan vatandaşlar, soluğu tarihi Gaziantep Kalesi'nin çevresinde bulunan ocak başlarında alıyor. Genellikle tüketicilerin etlerini mangal başındaki ustaya kendi elleriyle götürdüğü bu işletmelerde, yarım saate varan sıra beklemek gerekiyor. Dumanların arasında, ellerinde şişlerle bekleyen tüketiciler, turistlerin de ilgisini çekiyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.