Kantinlere sıkı denetim
ÖNCELİK HİJYENDE
Denetimlerde, kantinlerde öğretmen ve öğrencilerin tüketimine sunulan gıdaların, insan sağlığını tehdit etmeyecek şartlarda satılıp satılmadığına, özellikle hijyen kurallarına uyulup uyulmadığına, gıdaların hazırlandığı çalışma tezgahlarının mermer, paslanmaz çelik veya benzeri malzemeden yapılmış olmasına, tüm gıda ürünlerinde son kullanma tarihlerinin geçmemiş ve orijinal ambalajlarının bozulmamış olmasına dikkat edildi.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor