Gaziantepli baklavacılar kesintisiz üretim yapıyor
25 TON BAKLAVA
Bayramda en çok talep edilen baklavanın normal baklava ve şöbiyet olduğunu ifade eden Diri, "Baklavaya yoğun bir talep var. Zaten biz de Türkiye'nin her tarafına gerek internet üzerinden siparişle gerekse diğer lojistik unsurları kullanarak gönderiyoruz. Günlük şu anda bizim kapasitemiz ortalama 450-500 tepsi. Türkiye genelinde ise bayram süresince ortalama 25 ton baklavanın tüketileceğini söyleyebiliriz" şeklinde konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor