Pazar 11.01.2015

İkbal'den Adana'ya muhteşem lezzetler

1922 yılında Afyon'da temelini atan İkbal Lokantacılık, eşsiz lezzetlerini 2000 yılında franchise sistemiyle tüm Türkiye'ye tattırmak için yola çıktı. Adana'da mimar Mehmet Toprak tarafından şehrin kilit noktası Reşatbey Mahallesi Atatürk Caddesi Semih Rüstem İş Merkezi altında açılan İkbal Lokantası kaliteli hizmeti uygun fiyat ile birleştirdi ve müşterilerinin büyük ilgisiyle karşılaştı. Tandırdan yayla çorbasına, orman kebabından kuru fasulyeye, karnıyarıktan sebzeli yemeklere, kahvaltı ve tatlılara kadar akla gelebilecek farklı lezzetleriyle müşterilerine ev tadında bir sofra açan İkbal, usta aşçıları, 13 çalışanı ile 280 metrekarelik mekanında Adanalılarla buluşmanın mutluluğunu yaşıyor. İşletme Müdürü Mehmet Seçinti, Türkiye'nin markası olan İkbal Lokantası'nı kente kazandırdıklarını belirterek, "160 kişiye aynı anda hizmet veren haftanın 7 günü açık olan bir lokantamız var. Burada ev tadında müşterilerimizin isteklerine göre de hazırlayacağımız yemeklerinizi yiyebilir, meze barımızdan tadabilir, günün yorgunluğunu Esperro Coffee'de atabilirsiniz" dedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.