2 işletmeye tek patron
Adana'da açılan iki işletmenin patronu Hasan Gündoğdu, "Yıllardır yurt dışında hizmet veriyordum. Şimdi Adanalı hemşerilerim emrindeyim" dedi
35 YILIK DENEYİM
Modern ve çağdaş bir anlayışla hizmete açılan Etci Ocakbaşı ve Altun Balık'ta bugüne kadar tadılmayan lezzetleri sunmaya gayret göstereceklerini söyleyen Hasan Gündoğdu, "400 kişilik restoranımızın 250 kişilik bölümünü deniz ürünleri sevenlere, 150 kişilik bölümünü ise kebapseverlere ayırdık. 35 yıllık mesleki bilgilerimizi, lezzetlerimizi hemşerilerime sunmak istiyorum. Seyhan Baraj Gölü'nün eşsiz manzarası eşliğinde konuklarımızı ağırlamak istiyoruz" diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor