Salı 05.05.2015

2 işletmeye tek patron

Adana'da açılan iki işletmenin patronu Hasan Gündoğdu, "Yıllardır yurt dışında hizmet veriyordum. Şimdi Adanalı hemşerilerim emrindeyim" dedi

Uzun yıllar İngiltere ve İskoçya'da kebapçılık yapan Hasan Gündoğdu, baba ocağı Adana'ya döndü. Adnan Menderes Bulvarı'nda Etci Ocakbaşı ve Altun Balık adında iki işletmeyi hizmete açan Hasan Gündoğdu, "Yıllardan beri İngiltere ve İskoçya'da Avrupalılara kebabımızı tattırdım. Adana kebabını yemeyen kalmadı oralarda. Şimdi memleketime döndüm ve işletmeciliğe burada devam etmeye karar verdim. Herkesi et ve balık restoranımıza bekliyoruz" dedi.

35 YILIK DENEYİM

Modern ve çağdaş bir anlayışla hizmete açılan Etci Ocakbaşı ve Altun Balık'ta bugüne kadar tadılmayan lezzetleri sunmaya gayret göstereceklerini söyleyen Hasan Gündoğdu, "400 kişilik restoranımızın 250 kişilik bölümünü deniz ürünleri sevenlere, 150 kişilik bölümünü ise kebapseverlere ayırdık. 35 yıllık mesleki bilgilerimizi, lezzetlerimizi hemşerilerime sunmak istiyorum. Seyhan Baraj Gölü'nün eşsiz manzarası eşliğinde konuklarımızı ağırlamak istiyoruz" diye konuştu.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.