Gaziantep ekmeğinin kalitesi artırılacak
EĞİTİMİN ÖNEMİ
Komşu illerde üretilen ekmeklerin benzerliklerinin ve farklılıklarının ortaya konulması açısından somut değerlendirmelerin önem taşıdığına vurgu yapan GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, ekmekte kalitenin sadece üretimde belirli standartların uygulanması ile tek başına elde edilemeyeceğine dikkat çekti. Tiryakioğlu, fırın çalışanlarının üretim ve hijyen noktasında mutlaka eğitilmesi gerektiğini ifade etti.
ORTAK HAREKET
Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği Başkanı Erhan Özmen ise hedeflerinin en güzel ve en kaliteli ekmeğin Gaziantep'te hazırlanmasına katkı sunmak olduğunu söyledi. Yaklaşık bin 500 pide fırının bulunduğunu belirten Özmen, "Belli standartların yakalanması noktasında hep birlikte kararlılıkla, ortak hareket etmeye ihtiyacımız var" diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor