Sheraton Adana Ramazan'a hazır
Bereket ve huzur ayı olan Ramazan'a özel menü hazırlayan Sheraton Adana, Türk mutfağının geleneksel vazgeçilmezlerini eşsiz lezzetleriyle birlikte konuklarına sunuyor
OSMANLI VE ANADOLU MUTFAĞI
Executive Şefi Sedat Köseoğlu tarafından hazırlanan Ramazan lezzetleri haftanın her günü farklı tatlardan ve alternatiflerden oluşuyor. Osmanlı ve Anadolu mutfağının geleneksel tatlarını eşsiz menüsünde bir araya getiren Sheraton Adana'da, humustan babagannuşa, yaprak sarmadan çerkez tavuğa, kuzu tandırdan orman kebabına varıncaya kadar bin bir çeşit lezzet sizleri bekliyor.
GÜL KOKULU GÜLLAÇ
Ramazan coşkusunu açık büfe lezzetleriyle yaşamak isteyenlere alternatif yaratan Sheraton Adana, ev yemekleri köşesinde ise ıspanaklı somosa böreği, içli köfte, Kayseri mantısı, kuzu etli bamya, güveç, et döner seçeneğini beğenilere sunuyor. Tatlı çeşitlerinde ise gül kokulu güllaç, fıstıklı irmik tatlısı, baklava, kabak tatlısı ilk sırada yer alıyor. Sheraton Adana'da sevdikleriyle iftar sofrasında buluşmak isteyenlere La Spezia Restaurant'ta kişi başı 85 TL'ye zengin bir sofra sunuluyor.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor