Salı 13.10.2015

Biber cebi değil ağızları yakacak

Uzun yıllardır Kahramanmaraş'ta ekimi yapıldığı için kentin adıyla anılan Maraş Biberi, mutfakların vazgeçilmezleri arasındaki yerini koruyor. Türk yemek kültürünün önemli ürünlerinden Maraş Biberi'nin, yaklaşık 6 aylık zorlu süreci tamamlandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Emiralioğlu, bu yıl üretilen biberin kalitesiyle ağızları yakacağını, ancak fiyatıyla cepleri yakmayacağını söyledi. Emiralioğlu, Maraş Biberi'nin dünyada bir marka olduğunu vurguladı. Emiralioğlu, kentte 15 bin dekar alanda Maraş Biberi üretimi yapıldığını belirterek, biberde rekoltenin 30 bin ton olduğunu söyledi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.