Ekmek israfına karşı özel yemek tarifleri
DENGELİ BESLENME İÇİN
MUSEM'de gerçekleştirilen atölye çalışmalarında katılımcılara altı tiritli kebap, omaç, çullu papa, öcce, vişne tiridi, muhammara gibi yöresel yemek menüleri öğretiliyor. MUSEM yetkilileri, kampanyanın hem ekmek israfının önüne geçilmesi hem de dengeli beslenme açısından önemli olduğunu belirtti. Yetkililer ekmeklerin daha idareli kullanılmasını ve artan ekmeğin değerlendirilip savurganlığın önüne geçilmesinin hedeflendiğini kaydetti.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor