Adana'nın asırlık kahvaltı geleneği
Kebap kenti Adana'nın tarihi Kazancılar Çarşısı'nda, gün ağarırken ciğer kebabıyla kahvaltı yapma geleneği, 100 yılı aşkındır sürdürülüyor
KAHVALTI İÇİN İSTANBUL'DAN ADANA'YA GELDİ
Gün ağarmadan ciğer kebabı yemek için İstanbul'dan Adana'ya gelen Seyfettin Asal ise Adanalıların her gün sabah 04.00 civarında kalkıp Kazancılar Çarşısı'na geldiğini, kendisinin de bu zevki tattığını belirtti. En az 4-5 çeşit salata ile ciğer kebabı yediklerini anlatan Asal, "Ülkemizin her yeri güzel ama Adana ayrı" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor