SASU’dan 9 farklı soslu ton balığı

Türkiye’nin ilk soslu ton balık konservesi SASU’dan geldi. Sektörde ilkleri yaşatan SASU, 9 farklı çeşitte soslu konserveyi piyasaya sürmeye hazırlanıyor
17 ÜLKEYE GÖNDERİYOR
Öncelikli hedefi Türk tüketicilerin damak zevklerine uygun ürünler üretmek olan SASU A.Ş., daha sonra bu ürünleri dünya ile de buluşturacak. Başkan Yamanyılmaz, "Türkiye'de ilk kez acılı ton balığı üreterek dikkatleri üzerimize çektik. Yenilikçi anlayışımız ile hardallı, mayonezli, barbekü soslu gibi 9 çeşit soslu ton balığı ile market raflarını zenginleştirirken, tüketici alışkanlıklarını da değiştirmeyi hedefliyoruz. Ürün yelpazemiz her geçen g n zenginleşiyor" diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor