SASU’dan 9 farklı soslu ton balığı

Türkiye’nin ilk soslu ton balık konservesi SASU’dan geldi. Sektörde ilkleri yaşatan SASU, 9 farklı çeşitte soslu konserveyi piyasaya sürmeye hazırlanıyor
17 ÜLKEYE GÖNDERİYOR
Öncelikli hedefi Türk tüketicilerin damak zevklerine uygun ürünler üretmek olan SASU A.Ş., daha sonra bu ürünleri dünya ile de buluşturacak. Başkan Yamanyılmaz, "Türkiye'de ilk kez acılı ton balığı üreterek dikkatleri üzerimize çektik. Yenilikçi anlayışımız ile hardallı, mayonezli, barbekü soslu gibi 9 çeşit soslu ton balığı ile market raflarını zenginleştirirken, tüketici alışkanlıklarını da değiştirmeyi hedefliyoruz. Ürün yelpazemiz her geçen g n zenginleşiyor" diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 ERSİN RAMOĞLU: Adanmış azınlık
- 2 Portakal çiçeği ekonomisi
- 3 Hatay mutfağı dünyaya açıldı
- 4 Bu topraklar 10 medeniyet ağırladı
- 5 Yeni bir Botaş doğuyor
- 6 Tarsus OSB yatırım üssü oluyor
- 7 İhracatın zirvesinde kimya sektörü var
- 8 Süveyş’in alternatifi Adana olacak
- 9 Mersin OSB’de hedefler büyüyor
- 10 Deprem bölgesinde yeni bir hayat yeni bir umut