Giriş Tarihi: 12.06.2016

SASU’dan 9 farklı soslu ton balığı

SASU’dan 9 farklı soslu ton balığı

Türkiye’nin ilk soslu ton balık konservesi SASU’dan geldi. Sektörde ilkleri yaşatan SASU, 9 farklı çeşitte soslu konserveyi piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Adana'da 2002 yılından bu yana su ve deniz ürünleri konusunda faaliyetlerine devam eden ve 17 ülkeye ürünlerini ihraç eden Sağlıklı Su Ürünleri A.Ş. (SASU) yurtdışında tüketimi yaygın olmasına rağmen Türkiye'de bulunmayan Soslu Ton Balık Konserveleri'ni SASU markasıyla piyasaya sunmak için gün sayıyor. Mayonez, hardal, barbekü, acılı Adana, sebzeli çeşnili ve jalapeno biber soslu ile zeytinyağlı ton balıkları lezzet tutkunlarının beğenisine sunulacağı günü bekliyor. Türkiye'nin 4 konserve balık üreticisinden biri olan SASU, ton balığını sade yiyemeyen, salata, makarna veya farklı yiyeceklerle bir arada yiyebilen tüketicilere özel, farklı soslarla üretilen ürün çalışmalarını tamamladı. Sektörde yeniliklerin öncüsü olduklarını belirten SASU A.Ş. kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Yamanyılmaz, "Tüketicilerden gelen istek üzerine 9 farklı sosla zenginleştirdiğimiz ton balığı sofralarımızdaki yerini alacak " dedi.
17 ÜLKEYE GÖNDERİYOR
Öncelikli hedefi Türk tüketicilerin damak zevklerine uygun ürünler üretmek olan SASU A.Ş., daha sonra bu ürünleri dünya ile de buluşturacak. Başkan Yamanyılmaz, "Türkiye'de ilk kez acılı ton balığı üreterek dikkatleri üzerimize çektik. Yenilikçi anlayışımız ile hardallı, mayonezli, barbekü soslu gibi 9 çeşit soslu ton balığı ile market raflarını zenginleştirirken, tüketici alışkanlıklarını da değiştirmeyi hedefliyoruz. Ürün yelpazemiz her geçen g n zenginleşiyor" diye konuştu.