Zabıta ve Sağlık İşleri ekipleri denetime çıktı
HİJYEN VE GENEL TEMİZLİK
Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri kasap işletmecilerinde Hayvansal Gıdalar İçin Özel Hijyen Uygulamaları kapsamında belirtilen Hijyen kurallarını, işletmenin genel temizliği, kullanılan alet ve ekipmanları denetledi.
YASAL İŞLEM YAPILDI:
Ekipler tarafından şehir merkezi dışından yaptırılan kesimlere ait belgeler ve uygunluğu, satışa sunulan etlerde sağlık işareti (mühür) kontrolü, kaçak et, et ürünleri ve ruhsat kontrolü yapıldı.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor