‘Kadayıfta iddialıyız’
Halka tatlı ile başlayan 52 yıllık serüvende Köse Özel Baklava ile ilk devrimi yapan Köse Tatlıcılık, ikisi spesiyal 9 kadayıf çeşidiyle müşterilerine yeni lezzetler sunuyor
KADAYIF PİYASADA
Her yeni ürünün piyasaya sürülmeden önce uzun bir süreçten geçtiğini anlatan Veli Karahan, "Piyasaya sürmeden önce ürünümüzü kendimiz tadıyoruz. Kendi ekibimizin damak tadına güveniyoruz. Ayrıca çevremizde arkadaşlarımızdan oluşturduğumuz gurme grubumuza ve müşterilerimize tattırıp görüşlerini alıyoruz. Gelen tepkilere, eleştirilere göre tatlımız son halini alıyor. Ve piyasaya gönül rahatlığı ile sürüyoruz. Gençler, baklavamızı çok sevdi şimdi yeni ürünümüz kadayıflarımızla da gençlerimize hitap edeceğiz. Takdirini alacağımıza eminiz" diye konuştu.
ÜRETİMİN HER AŞAMASINDA VAR
Veli ve Mahmut Karahan, Köse Tatlıcılık'ın üretiminin her aşamasında boy gösteriyorlar. İmalattan halka ulaşıncaya kadar olan her safhada denetimlerini sürdüren Karahan kardeşler, "Bizim amacımız tüketiciye en güzel en sağlıklı en hijyen ürünü sunmaktır" dedi.
ÖZENLE YAPILIYOR
Köse Tatlıcılık'ın imalathanesinde üretim özenle yapılıyor. Kullanılan un, yağ, fıstık ve ceviz birinci sınıf. Tatlı ve pasta ürünleri yapılırken malzemede kısıntı yapılmıyor.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor