Bıçak ustasından yerli dövme bıçak önerisi
Kahramanmaraşlı bıçakçı ustası Çokparlamış, yerli bıçakların ithal bıçaklardan daha dayanıklı ve uzun ömürlü olduğunu söyledi
DAHA SAĞLAM
Kurban bayramına sayılı günlere kala Tarihi Kapalı Çarşı'daki bıçak ustaları, vatandaşların bıçaklarını keskinleştirmek için yoğun mesai harcıyor. Vatandaşlardan kurban kesimi için aldığı bıçaklara dikkat etmesini isteyen Çokparlamış, "Fiyat bakımından vatandaşlarımızı ithal bıçağa seçiyor, ithal bıçak kesmez. Sağlam olan yerli dövme bıçaktır" diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor