Atabey İskender döneri sevdirdi
Adana’da 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren Atabey İskender, kebap kentinin sakinlerine döneri beğendirmeyi başardı
BURSA VE TRABZON'DAN
Aziz Altunkaynak, kebap şehri Adana'ya iskenderi sevdirmenin çok zor olduğunu belirtirken, Atabey İskender'in bu istikrarını, belli bir kalite ve fiyat dengesine bağlıyor. Altunkaynak, iskenderin sadece etten ibaret olmadığını dile getirirken, yoğurdunu Bursa'dan özel tava yoğurdu, tereyağını ise Trabzon'dan özel olarak getirdiklerini ve ancak bu şekilde Bursa İskender'inin ortaya çıktığını belirtiyor.
AĞIZDA DAĞILMALI
Artık birçok yerde hazır dönerlerin İskender olarak servis edildiğini belirten Aziz Altunkaynak "İskender dönerde, dana bonfile ve kuzu kaburgasını özel terbiyeleyip, 24 saat dinlendirerek servis ediyoruz. Bu sunumda yediğiniz etler ağızda kurabiye gibi dağılmalıdır. Çukurova Belediyesi'nin sağlığa uygun ve güvenilir gıda satan iş yerlerine verdiği Çağdaş İşletme Projesi belgesine sahip Atabey İskender'de bu lezzeti tatmanızı öneriyoruz" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor