Son Güncelleme: Pazar 12.02.2017
Gaziantepli küçük şefler Antep yemekleri pişirdi
Gaziantep M. Reşit Göğüş Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi, yarıyıl tatilini eğlenceli ve eğitici bir etkinlikle değerlendirmeyi isteyen küçük şefleri mutfakta buluşturdu
PAYLAŞMAYI ÖĞRENDİLER
Yaşları 8 ile 13 arasında değişen çocuklar, Gaziantep yemek ve tatlılarını yapmayı öğrendikleri eğitimde işe önce köfte yoğurmakla başladılar. Çocuklar Gaziantep yöresine ait bastık, öcce, omaç, pirinçli börek, cacıklı Arap köftesi, börek çorbası, dolangel tatlısını yaparak eğlenceli vakit geçirdiler. Küçük şefler mutfakta yemek yapmakla kalmadı, aynı zamanda iletişim kurmayı, paylaşmayı ve yardımlaşmayı da öğrendiler.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor