Son Güncelleme: Perşembe 17.08.2017
Pekmezinden sonra dondurması üretildi
TALEP GELDİ
Karpuzlu dondurmayı müşterilerden gelen yoğun talep üzerine ürettiklerinin açıklayan Ayten, "Adana yöresinde her yer karpuz. Yazın sıcaklar 45-50 dereceleri buluyor. Böyle olunca da insanlarda serinletici dondurma isteği oluyor. Müşterilerimizden 'Neden karpuzun dondurmasını yapmıyorsunuz?' şeklindeki talebi sıkça duyunca bu konuda çalışma başlattık ve başarılı olduk. Önce müşterilerimize tattırdık. Olumlu yanıt alınca seri üretime geçtik" diye konuştu.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor