Son Güncelleme: Cumartesi 19.08.2017
Gurmeler baklavayı yerinde inceledi
Gaziantep’te 10. Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında kente gelen gurmeler hem baklava yapımını inceledi hem de tek tek tadına baktı
MUHTEŞEM LEZZETLER
Duran, "Muhteşem lezzetleri, bu detaylı çalışmayı yerinde görmek bize nasip oldu. Her şey özenli, titizlikle yapılarak çok lezzetli ürünler ortaya çıkıyor. Tadımlarımızı da yaptık. Her şey çok güzel. Buranın her köşesinde ayrı bir detay, büyük emek var. Bu güzel ürünlerin ortaya çıkması bizi de çok gururlandırdı. Güzel lezzetleri ülkemize kazandıran herkese çok teşekkür ederim" dedi.
TEK TEK ANLATTIK
Baklava işletmecisi Coşkun Koçak da uzun yıllardır bu işi yaptığını belirterek, Gaziantep baklavasının ilk günkü değerini bozmadan ürettiklerini kaydetti. Kente özgü fıstık, tereyağı ve un kullandıklarını dile getiren Koçak, "Gaziantep baklavasını tek bir şeyden özetlemek mümkün değil. Birçok unsurun bir araya gelmesiyle elde edilen bir üründür. Gurmeleri ağırladık. Baklavayı anlattık" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Adana Şehir Hastanesi bölgenin ‘yüz akı’ oldu
- 2 Ekinci Solaris Projesi geleceği güvenle inşa ediyor
- 3 Denizler Group 67 yıllık birikim ile ekonomiye katkı sağlıyor
- 4 Zamanın tanığı bir büyük kule
- 5 2024 TÜİOSB’nin yılı olacak
- 6 Türk mutfağına en yakın Çin restoranı: Quick China
- 7 ERSİN RAMOĞLU: Çukurova’nın gücü
- 8 Adana’mıza 11 baraj ve 1 gölet kazandırdık
- 9 Yüreğir’e hizmet için yola çıktık
- 10 Yeşilyurt Grup yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor